25-08-07

Season 1; disc 6.

18 dead man's blood
 

20, Dead Man's Blood.


Sam en Dean onderzoeken weer eens de berichtgevingen op iets dat met het bovennatuurlijke te maken kan hebben. Dan komt Sam een berichtje tegen met een naam die Dean bekend voorkomt. Hij besluit in het aantekeningenboek van hun vader op te zoeken en hij heeft gelijk. Dus besluiten de broers om dit bericht te onderzoeken. Als ze op de locatie aankomen vinden ze sporen, waardoor het lijkt dat de persoon dezelfde roeping had als hun vader. Het word nog vreemder als hun vader, John vervolgens daar ook opduikt en hun vertelt dat zij met Vampieren te maken hebben, die nu in het bezit zijn van een legendarische revolver met dertien speciale kogels gemaakt door Sammuel Colt hemzelf. De legende gaat dat “alles” met dit wapen te vernietigen is. Dus moet het ook geschikt zijn om demon te vernietigen die hun moeder en de vriendin van Sam heeft gedood. Ondanks dat hij hier eigenlijk tegen is moet John, de hulp van de broers aanvaarden om samen tegen de Vampieren te vechten en zo in het bezit van het wapen zien te komen.
 

21, Salvation.


Nu de Winchesters samen zijn en de Colt in bezit hebben, realiseert John dat ze nu een kans hebben om de demon uit te schakelen. Na jaren van speuren heeft hij nu een patroon ontdekt, waaruit te herleiden moet zijn waar de demon de volgende keer zal toeslaan. Als ze op weg zijn naar die locatie, krijgt Sam weer één van z'n visioenen, waarin hij aanwijzingen van de volgende locatie waar de demon zal toeslaan ziet. De Winchesters lijken dus een kans te hebben, totdat Meg contact met John op neemt en laat hem weten dat ze elk persoon die hem na staat of heeft in het verleden heeft geholpen zal doden. Dit komt overeen met de twee waarvan hij weet dat ze recent onder mysterieuze omstandigheden gedood zijn. Om Meg te stoppen moet John haar de Colt geven. Dit is natuurlijk onacceptabel, dus besluiten de Winchesters zich op te splitsen in twee teams. De broers gaan proberen de demon met de colt uit te schakelen als hij weer toeslaat en John zal Meg afleiden met een vals wapen. De vraag is zal dit plan werken.
 

22, Devil's Trap.


Helaas loopt het plan van de Winchesters fout. Sam en Dean weten wel de familie te redden, welke het volgende slachtoffer moesten worden, maar Meg doorziet het spel van John. Zij neemt hem dan ook gevangen en wil hem wel ruilen voor de colt. Wetende dat dit een val zal zijn bezoeken de broers een oude vriend van hun vader om informatie over duivelse demon te krijgen en manieren te krijgen om demon op te sluiten. Hierdoor loopt Meg in de val en kunnen zr informatie uit haar krijgen door een exorcisme. Helaas sterft daarbij wel het lichaam van het bezeten meisje. Nu hebben de broers een kans om hun vader te bevrijden, maar de duivelse demon heeft nog een verassing voor hen in petto die hen voor een moeilijke keuze stelt. De demon doden of hun vader redden…

2006

19:51 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.