16-02-08

Season 2; disc 1. -

1s
1 – In My Time Of Dying
Na het ongeluk aan het einde van seizoen 1 worden de Winchester mannen naar het ziekenhuis gebracht, waar blijkt dat vooral Dean er slecht aan toe is. Hij ligt in coma, maar zijn geest is buiten zijn lichaam getreden. Wanhopig probeert hij contact te krijgen met zijn broer, voordat hij het slachtoffer wordt van een Reaper.

2 – Everybody Loves A Clown
De twee broers zijn kapot van de gebeurtenissen in het ziekenhuis en besluiten onderzoek te doen naar hun vaders leven. Ze beluisteren zijn voicemail en komen in contact met ene Ellen. Zij blijkt een bar te runnen die een verzamelplaats is voor mensen die jagen op het bovennatuurlijke. In de tussentijd krijgen de broers het ook nog aan de stok met een gevaarlijke clown die een gevaarlijke kannibaal blijkt te zijn.

3 – Bloodlust
Sam en Dean komen in contact met een vampierenjager die er op gebrand is alle vampieren uit te roeien. De vampieren waarop hij jacht maakt blijken echter helemaal niet zo gevaarlijk te zijn als gedacht en de twee broers komen voor een dilemma te staan.

4 – Children Shouldn’t Play With Dead Things
Tijdens een bezoek aan het graf van hun moeder komen Sam en Dean een graf tegen waar volgens hen iets mis mee is. Ze komen in contact met een jongen die heeft geprobeerd zijn vriendin terug te laten keren uit de dood. Dit plan werkte echter niet zoals gepland en de vriendin is teruggekeerd als een kwaadaardige zombie.

2007

17:14 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.