16-02-08

Season 2; disc 2. -

2s
5 – Simon Said
Sam heeft een visioen maar helemaal duidelijk is niet te zien waar het over gaat. Via via komen ze terecht bij Andy, die dezelfde krachten heeft als Sam. Dean komt onder de controle van Andy en zijn kwaadaardige tweelingbroer maakt de zaken er niet makkelijker op.

6 – No Exit
De dochter van Ellen heeft onderzoek gedaan naar de verdwijningen van enkele jonge vrouwen. Sam en Dean besluiten de zaak op zich te nemen, ook om Ellen een plezier te doen. Haar dochter wil namelijk zelf de zaak onderzoeken, maar Ellen verbiedt haar dit. De twee broers ontdekken dat de geest van de eerste bekende seriemoordenaar van het land verantwoordelijk is voor de verdwijningen. Dan duikt ineens de dochter van Ellen weer op en zij lijkt het perfect slachtoffer voor de geest.

7 – The Usual Suspects
Een advocaat wordt vermoord en Dean en Sam doen onderzoek naar deze moord. Dan komt ook de vrouw van de advocaat om het leven en worden de twee broers gearresteerd voor de moorden. Dan blijkt dat Dean nog wordt gezocht voor een eerdere moord en zitten de broers flink in de problemen.

8 – Crossroad Blues
Sam en Dean proberen het leven te redden van een man die zijn ziel heeft verkocht aan een demon. Dean probeert de demon over te halen de man zijn ziel terug te geven in ruil voor de zijne. Dan komt de demon met informatie over de vader van Dean en doet hem een verleidelijk aanbod.

2007

17:13 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.