16-02-08

Season 2; disc 4. -

4s
12 – Nightshifter
De gebroeders Winchester onderzoeken een reeks verdachte bankovervallen. De verdachten van deze overvallen hadden voorafgaand aan deze misdaad geen crimineel verleden en vinden bovendien de dood voordat ze iets met het geld kunnen doen. De broers denken dat er een vormveranderaar achter de overvallen zit en worden al snel bij een overval betrokken, meer dan hun lief is.

13 – Houses Of The Holy
Sam en Dean onderzoeken een reeks moorden door mensen die zeggen instructies te hebben gekregen van een engel. De broers en vooral Dean zijn sceptisch, want engelen bestaan niet volgens hem. Dan krijgt Sam de opdracht iemand te vermoorden.

14 – Born Under A Bad Sign
Sam raakt vermist voor een week en wanneer Dean hem terugvindt blijkt dat zijn broer iemand in koele bloeden vermoord heeft. Sam kan zich niks herinneren van het voorval en Dean denkt dan ook dat zijn donkere kant naar boven aan het komen is. Sam slaat op de vlucht en neemt een gijzelaar die moet dienen als zijn volgende slachtoffer. Kan Dean zijn broer nog redden of is hij verloren?

15 – Tall Tales
Sam en Dean onderzoeken een reeks vreemde voorvallen op een universiteit, samen met Bobby. Het blijkt het werk te zijn van de conciërge die de kracht heeft allerlei vreemde wezens op te roepen. De broers krijgen steeds meer ruzie, iets dat het onderzoek bemoeilijkt. Bobby vermoedt dat ook dit het werk is van de conciërge.

2007

17:10 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.