16-02-08

Season 2; disc 5. -

5s
16 – Roadkill
Een geest slaat elk jaar op hetzelfde tijdstip en dezelfde plaats toe om een nieuw slachtoffer te eisen. Deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op ene Molly en de broers lopen deze vrouw toevallig tegen het lijf. Ze besluiten haar te helpen en te voorkomen dat zij het volgende slachtoffer wordt van de moordende geest.

17 – Heart
Een lijkt zonder hart wordt gevonden en de broers weten dat dit maar één ding kan beteken, het slachtoffer van een weerwolf. Het is bovendien volle maan en de twee broers moeten aan de slag om te voorkomen dat het beest weer toeslaat en het leven van een jonge vrouw eist.

18 – Hollywood Babylon
Een filmset in Hollywood wordt opgeschrikt door een reeks verdachte ongevallen. Ze blijken het werk van een wraakzuchtige geest, maar de broers weten de geest al snel te stoppen. De sterfgevallen houden echter niet op en het lijkt er op dat er meer geesten aan het werk zijn.

19 – Folsom Prison Blues
Sam en Dean laten zich opsluiten in de gevangenis om er een reeks moorden te onderzoeken. Ze blijken het werk van een geest, maar de moorden blijken moeilijk te stoppen. Hun onderzoek wordt bovendien bemoeilijkt door het verschijnen van FBI-agent Henricksen die maar één doel voor ogen heeft, de broers voor altijd opsluiten.

2007

17:09 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.