16-02-08

Season 2; disc 1. -

1s
1 – In My Time Of Dying
Na het ongeluk aan het einde van seizoen 1 worden de Winchester mannen naar het ziekenhuis gebracht, waar blijkt dat vooral Dean er slecht aan toe is. Hij ligt in coma, maar zijn geest is buiten zijn lichaam getreden. Wanhopig probeert hij contact te krijgen met zijn broer, voordat hij het slachtoffer wordt van een Reaper.

2 – Everybody Loves A Clown
De twee broers zijn kapot van de gebeurtenissen in het ziekenhuis en besluiten onderzoek te doen naar hun vaders leven. Ze beluisteren zijn voicemail en komen in contact met ene Ellen. Zij blijkt een bar te runnen die een verzamelplaats is voor mensen die jagen op het bovennatuurlijke. In de tussentijd krijgen de broers het ook nog aan de stok met een gevaarlijke clown die een gevaarlijke kannibaal blijkt te zijn.

3 – Bloodlust
Sam en Dean komen in contact met een vampierenjager die er op gebrand is alle vampieren uit te roeien. De vampieren waarop hij jacht maakt blijken echter helemaal niet zo gevaarlijk te zijn als gedacht en de twee broers komen voor een dilemma te staan.

4 – Children Shouldn’t Play With Dead Things
Tijdens een bezoek aan het graf van hun moeder komen Sam en Dean een graf tegen waar volgens hen iets mis mee is. Ze komen in contact met een jongen die heeft geprobeerd zijn vriendin terug te laten keren uit de dood. Dit plan werkte echter niet zoals gepland en de vriendin is teruggekeerd als een kwaadaardige zombie.

2007

17:14 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 2. -

2s
5 – Simon Said
Sam heeft een visioen maar helemaal duidelijk is niet te zien waar het over gaat. Via via komen ze terecht bij Andy, die dezelfde krachten heeft als Sam. Dean komt onder de controle van Andy en zijn kwaadaardige tweelingbroer maakt de zaken er niet makkelijker op.

6 – No Exit
De dochter van Ellen heeft onderzoek gedaan naar de verdwijningen van enkele jonge vrouwen. Sam en Dean besluiten de zaak op zich te nemen, ook om Ellen een plezier te doen. Haar dochter wil namelijk zelf de zaak onderzoeken, maar Ellen verbiedt haar dit. De twee broers ontdekken dat de geest van de eerste bekende seriemoordenaar van het land verantwoordelijk is voor de verdwijningen. Dan duikt ineens de dochter van Ellen weer op en zij lijkt het perfect slachtoffer voor de geest.

7 – The Usual Suspects
Een advocaat wordt vermoord en Dean en Sam doen onderzoek naar deze moord. Dan komt ook de vrouw van de advocaat om het leven en worden de twee broers gearresteerd voor de moorden. Dan blijkt dat Dean nog wordt gezocht voor een eerdere moord en zitten de broers flink in de problemen.

8 – Crossroad Blues
Sam en Dean proberen het leven te redden van een man die zijn ziel heeft verkocht aan een demon. Dean probeert de demon over te halen de man zijn ziel terug te geven in ruil voor de zijne. Dan komt de demon met informatie over de vader van Dean en doet hem een verleidelijk aanbod.

2007

17:13 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 3. -

3s
9 – Croatoan
Een complete stad blijkt besmet met een virus waardoor de inwoners zich erg gewelddadig gaan gedragen. Sam en Dean denken dat demonen verantwoordelijk zijn voor de besmetting en wanneer Sam besmet raakt staat Dean voor een moeilijke keuze.

10 – Hunted
Dean vertelt aan zijn broer wat hun vaders laatste woorden waren over Sam. Sam besluit hierop alleen op te zoek te gaan naar mensen met dezelfde gave als hij. Hij komt in contact met een vrouw die een visioen heeft gehad over Sam. Hierin komt hij om het leven terwijl hij het leven van zijn broer probeert te redden.

11 – Playthings
De twee broers komen terecht in een hotel dat gerund wordt door een alleenstaande moeder. Zij woont met haar dochter en moeder in het hotel maar willen het hotel verkopen en verhuizen. Sam en Dean vinden enkele vreemde zaken in en rondom het hotel en vermoeden dat hier duistere krachten aan het werk zijn. De eigenaresse van het hotel is echter niet al te meewerkend.

2007

17:12 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 4. -

4s
12 – Nightshifter
De gebroeders Winchester onderzoeken een reeks verdachte bankovervallen. De verdachten van deze overvallen hadden voorafgaand aan deze misdaad geen crimineel verleden en vinden bovendien de dood voordat ze iets met het geld kunnen doen. De broers denken dat er een vormveranderaar achter de overvallen zit en worden al snel bij een overval betrokken, meer dan hun lief is.

13 – Houses Of The Holy
Sam en Dean onderzoeken een reeks moorden door mensen die zeggen instructies te hebben gekregen van een engel. De broers en vooral Dean zijn sceptisch, want engelen bestaan niet volgens hem. Dan krijgt Sam de opdracht iemand te vermoorden.

14 – Born Under A Bad Sign
Sam raakt vermist voor een week en wanneer Dean hem terugvindt blijkt dat zijn broer iemand in koele bloeden vermoord heeft. Sam kan zich niks herinneren van het voorval en Dean denkt dan ook dat zijn donkere kant naar boven aan het komen is. Sam slaat op de vlucht en neemt een gijzelaar die moet dienen als zijn volgende slachtoffer. Kan Dean zijn broer nog redden of is hij verloren?

15 – Tall Tales
Sam en Dean onderzoeken een reeks vreemde voorvallen op een universiteit, samen met Bobby. Het blijkt het werk te zijn van de conciërge die de kracht heeft allerlei vreemde wezens op te roepen. De broers krijgen steeds meer ruzie, iets dat het onderzoek bemoeilijkt. Bobby vermoedt dat ook dit het werk is van de conciërge.

2007

17:10 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 5. -

5s
16 – Roadkill
Een geest slaat elk jaar op hetzelfde tijdstip en dezelfde plaats toe om een nieuw slachtoffer te eisen. Deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op ene Molly en de broers lopen deze vrouw toevallig tegen het lijf. Ze besluiten haar te helpen en te voorkomen dat zij het volgende slachtoffer wordt van de moordende geest.

17 – Heart
Een lijkt zonder hart wordt gevonden en de broers weten dat dit maar één ding kan beteken, het slachtoffer van een weerwolf. Het is bovendien volle maan en de twee broers moeten aan de slag om te voorkomen dat het beest weer toeslaat en het leven van een jonge vrouw eist.

18 – Hollywood Babylon
Een filmset in Hollywood wordt opgeschrikt door een reeks verdachte ongevallen. Ze blijken het werk van een wraakzuchtige geest, maar de broers weten de geest al snel te stoppen. De sterfgevallen houden echter niet op en het lijkt er op dat er meer geesten aan het werk zijn.

19 – Folsom Prison Blues
Sam en Dean laten zich opsluiten in de gevangenis om er een reeks moorden te onderzoeken. Ze blijken het werk van een geest, maar de moorden blijken moeilijk te stoppen. Hun onderzoek wordt bovendien bemoeilijkt door het verschijnen van FBI-agent Henricksen die maar één doel voor ogen heeft, de broers voor altijd opsluiten.

2007

17:09 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 6. -

6s
20 – What Is And What Should Never Be
De broers komen in aanraking met een djinn, een geest die het vermogen heeft wensen te laten uitkomen. Dan wordt Dean wakker en bevindt hij zich in een ander leven waarin alles gaat zoals hij het graag zou willen zien. Toch bekruipt hem de gedachte dat er iets niet klopt.

21 – All Hell Breaks Loose Part 1
Sam wordt samen met enkele andere speciale kinderen ontvoerd door de geelogige demon en vastgehouden in een stad bewaakt door demonen. In de tussentijd probeert Dean samen met de hulp van anderen zijn broer te vinden.

22 – All Hell Breaks Loose Part 2
De strijd met de geelogige demon bereikt een hoogtepunt met grote gevolgen voor de broers. Dean wordt emotioneel tot het uiterste gedreven en brengt een offer dat zal leiden tot een kosmische confrontatie met de demon die zijn familie al jaren in greep heeft.

2007

17:08 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |